Bloemen: ik ben er gek op

Zomer, winter, herfst of lente, iedereen is toch gek op mooie bloemen? Zelf verkies ik rozen, maar eigenlijk houd ik ook wel van een fleurige ruiker bloemen. U kent ze vast wel, die mooie boeketten die bestaan uit verschillende bloemsoorten, met ook wat planten en groen ertussen gemixt. Een leuk cadeau is altijd fijn, zeker als het bloemen zijn! Dat is zowat mijn favoriete slogan 🙂

bees.jpg

Bloemen aan huis leveren kan zeker, daar bestaan verschillende online webshops voor. Euroflorist is een dergelijke site waar je bloemen kan bestellen en die bloemen aan huis kan laten bezorgen door een bloemist in je buurt. Het leuke aan dergelijke sites is dat je zelf kan kiezen hoe het bloemenboeket eruit moet zien: rode bloemen, of liever paars of oranje, misschien verkiest u gewoon een kleurrijk boeket: eigenlijk is alles gewoonweg mogelijk! Het is gewoon aan u om te kiezen. Vervolgens kunt u veilig betalen en wordt uw pakket afgeleverd bij uw partner, vriendin of andere familie. Indien u dat wenst, kunt u zelfs nog een kaartje laten schrijven met daarop uw naam en een kleine boodschap. En ik kan u zeggen: mocht ik verrast worden met een boeket bloemen aan m’n voordeur, ik zou dat in elk geval heel fijn vinden.
Wat zijn de negatieve punten? Wel, geen idee eigenlijk. Behalve dat je er natuurlijk moet voor betalen, maar dat is logisch als je het mij vraagt.

O deze wou ik ook nog meedelen: dit is een toffe website over bloemen. Zelf wou ik eigenlijk ook een eigen blog starten en wat tips geven over deze mooie natuurprachten, maar ik heb nooit de tijd gehad. Daarom kijk ik altijd wel een beetje stiekem naar die leuke websites waar ze het hebben over m’n favoriete plantje: de bloem!

Advertenties